Canelons que no són el que semblen. Rostisseria Mòbil Chica 'El rey del pollo' . Mercat de Riells
*Tastet de Canelons de Catalunya #9
Dades tècniques:
On: Rostisseria mòbil Chica "El Rey del pollo" (mercat de Riells)
Quan: 8 de febrer de 2020.
Àpat: Dinar.
Caneloners: Dos.
Nom al menú: -
Descripció: -
Unitats per ració: Quatre?
Farcit: Carn
Preu: 6,80€
Anàlisi:
Sabeu aquelles rostisseries mòbils que aparquen als mercats setmanals? Aquelles que la seva flaire de pollastre a l'ast es nota molt abans d'arribar-hi? Són les que tenen els pollastres voltant en forns industrials davant d'atrafegats i acalorats professionals del tall i envasat.
Doncs a la que posa "Pollos y conejos Chica" al mercat dels dissabtes a Riells també hi gratinen i venen safates de canelons.
No hem pogut resistir la temptació d'apropar-nos-hi i comprar una safata d'alumini ben torradeta. Intentem esbrinar coses del producte, però el xicot que ens atén no ho sap i va massa atabalat.
Ens enduem la típica safata d'alumini de canelons de carn gratinats. El torrat de la safata ens fa avançar l'hora del dinar.
Aquestes safates curulles de beixamel ens posa difícil la feina de "unboxing". Volem fer-ho amb cura, per poder degustar els canelons com ens agrada: fent el tall transversal i extreure'n una secció amb la llargada, beixamel i formatge perfectes per al mos.
Doncs no. No hem pogut. Hem hagut de ser més barroers del que haguéssim volgut per esbrinar on i com estaven disposats els canelons.
El formatge gratinat era mozzarela, que fon fantàstic però no té gust. La beixamel excessiva, insípida i molt gelatinosa submergia els canelons.
La pasta estava massa bullida, sense fermesa, es desfeia fàcilment i es barrejava amb un farcit poc consistent i que bàsicament era pollastre (entenem que fent un reaprofitament dels productes sobrants de la rostisseria).
En l'intent d'operació d'extracció dels canelons, no hem pogut separa-los els uns dels altres. Pasta, farcit i beixamel s'acabaven mesclant sense remei.
Conclusió:
El mos del caneló no ens ha generat sensacions de gaudi. En boca només hem detectat la textura densa i lletosa de la beixamel, sense apreciar els matisos que sempre esperem d'una pasta al punt i un farcit que ens obligui a mastegar lentament.
Avui no hem pugut determinar amb certesa quants canelons hi havia a la safata i, a més, no ens ho hem acabat.
Ens sap greu haver de fer la puntuació avui, però en la cuina del caneló hem de ser estrictes:
Avaluació (de 0 a 10):
Presentació: 7,5
Beixamel: 2,5
Farcit: 3,5
Qualitat/Preu: 4
Experts experts jajaja
ResponEliminaNo los hacen ellos son de la casa más de hace años 🤣
ResponElimina