Transgredim els cànons II (espinacs i formatge de cabra). Canelons del Terra d'escudella. Barcelona.
*Tastet de Canelons de Catalunya #10
Dades tècniques:

On: Terra d'escudella.
Quan: 30 de gener de 2020.
Àpat: Sopar.
Caneloners: Quatre.
Nom al menú: "Canelons d'espinacs i formatge de cabra amb beixamel de tomàquet sec"
Descripció: la del nom (pissarra de suggeriments del dia)
Unitats per ració: Tres.
Farcit: Verdures (espinacs)
Preu: 10€
Anàlisi:
Hem aprofitat la visita al Terra d'escudella per fer dos tastets en un. El primer, ja el vam ressenyar (de verdures). Ara us oferim la ressenya d'una nova reinvenció que ens proposen els de Sants.
El gratinat, el fan idèntic que amb els de verdures de la carta, amb formatge "Cadí". Queda una capa unifome, torradeta i que ve de gust.

En aquest cas, al menjar li manca temperatura, la salsa és prou calenta però el caneló tendeix a tebi.
Tenim davant un caneló embolicat amb plaques de pasta clàssica, però de color verd...de verdures, ens diuen. Un farcit molt gustós. Ens expliquen que el farcit a més dels espinacs i el formatge de cabra (que li dona la consistència adeqüada), duu panses i anous. Els queda una farsa realment gustosa per si sola, que dolceja.
Conclusió:
Tornem a posar-nos sota l'espasa de Damocles dels parroquians canelonaires. Aquest cop, però, un farcit tan semblant als espinacs a la catalana, segur que ens deslliura d'una sentència dura.
Hem pogut tastar uns canelons molt treballats, malgrat que, sota el nostre punt de vista, aquesta novetat de la salsa àcida de tomàquet sec en què es banyen i que domina tant, li perjudica el sabor dels ingredients amalgamats.
Avaluació (de 0 a 10):
Presentació: 7,5
Beixamel: 6,12
Farcit: 7,37
Qualitat/Preu: 7,12
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada