Grans canelons despullats de segon plat de menú. Restaurant "El cruce". Sant Celoni.
*Tastet de Canelons de Catalunya #7
Dades tècniques:
On: Restaurant "El Cruce"
Quan: 7 de febrer de 2020.
Àpat: Dinar.
Caneloners: Dos.
Nom al menú: "Caneló de carn del rostit, parmesà, romaní i el seu suc"
Observació: Un caneló. Segon plat del menú de divendres
Unitats per ració: 1
Farcit: Carn
Preu: 15€ el menú
Caneloners: Dos.
Nom al menú: "Caneló de carn del rostit, parmesà, romaní i el seu suc"
Observació: Un caneló. Segon plat del menú de divendres
Unitats per ració: 1
Farcit: Carn
Preu: 15€ el menú
Anàlisi:
Aquest tastet no l'hem anat a buscar, ens l'hem trobat. Hem anat a dinar al restaurant "El cruce" i "el caneló en qüestió era un dels segons plats a escollir.
Aquest retaurant està ubicat just al costat de la C35 a l'altura de Sant Celoni. En un lloc on potser no us hi aturaríeu a dinar.
Hem menjat el primer (lleuger) i ens arriba el caneló en un plat de pisa blanc, fons. La decoració és minimalista però cuidada, amb una flor (que esperem fos comestible perquè ha anat cap a dins).
Aquest caneló no ve ni gratinat, ni amb beixamel. L'Elsa, la cap de cuina ens ha atès després de dinar per informar-nos amb pèls i senyals: està lleugerament salsejat amb el suc reduït del mateix rostit i duu una crema de patata amb parmesà.
Anem a per la farsa que és un bon espectacle per als sentits. A cuina rosteixen cuixa de pollastre, coll de porc i conill de vedella (que hem hagut de buscar al diccionari quina part era) amb mooolta ceba, api, porro i pastanaga, que amalgamen la massa (sense beixamel). Treballen la massa afegint suc del mateix rostit per tal que quedi amb la consistència i melositat desitjada.
Aquest tastet no l'hem anat a buscar, ens l'hem trobat. Hem anat a dinar al restaurant "El cruce" i "el caneló en qüestió era un dels segons plats a escollir.
Aquest retaurant està ubicat just al costat de la C35 a l'altura de Sant Celoni. En un lloc on potser no us hi aturaríeu a dinar.
Hem menjat el primer (lleuger) i ens arriba el caneló en un plat de pisa blanc, fons. La decoració és minimalista però cuidada, amb una flor (que esperem fos comestible perquè ha anat cap a dins).
Aquest caneló no ve ni gratinat, ni amb beixamel. L'Elsa, la cap de cuina ens ha atès després de dinar per informar-nos amb pèls i senyals: està lleugerament salsejat amb el suc reduït del mateix rostit i duu una crema de patata amb parmesà.
L'embolcall del farcit és especial, perquè aquest caneló és curt i gruixut. Encarreguen a un obrador plaques de pasta fresca de lassanya, que tenen la mida ideal.
Anem a per la farsa que és un bon espectacle per als sentits. A cuina rosteixen cuixa de pollastre, coll de porc i conill de vedella (que hem hagut de buscar al diccionari quina part era) amb mooolta ceba, api, porro i pastanaga, que amalgamen la massa (sense beixamel). Treballen la massa afegint suc del mateix rostit per tal que quedi amb la consistència i melositat desitjada.
Conclusió:
Quina sorpresa més agradable hem viscut a "El cruce". És un caneló que té l'esència de la tradició però que no segueix els cànons clàssics, cosa que potser farà arrufar el nas als canelonaires més exigents.
Nosaltres ens veiem amb l'obligació de recomanar-lo fermament. És un producte molt cuidat, agradable als sentits i estem segurs que us agradarà.
Volem agraïr especialment l'Elsa i a en Xavi l'atenció que ens han prestat i sobretot, per haver compartit amb nosaltres els "secrets" de la seva elaboració.
Quina sorpresa més agradable hem viscut a "El cruce". És un caneló que té l'esència de la tradició però que no segueix els cànons clàssics, cosa que potser farà arrufar el nas als canelonaires més exigents.
Nosaltres ens veiem amb l'obligació de recomanar-lo fermament. És un producte molt cuidat, agradable als sentits i estem segurs que us agradarà.
Volem agraïr especialment l'Elsa i a en Xavi l'atenció que ens han prestat i sobretot, per haver compartit amb nosaltres els "secrets" de la seva elaboració.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada