Visita a un clàssic per tastar canelons que no fallen. Fonda Europa. Granollers.
*Tastet de Canelons de Catalunya #6

Dades tècniques:
On: Fonda Europa
Quan: 2 de febrer de 2020.
Àpat: Dinar.
Caneloners: Quatre.
Nom al menú: "Canelons Fonda Europa"
Descripció: -
Unitats per ració: Dos, el doble de llargs.
Farcit: Carn
Preu: 14€
Anàlisi:
Avui visitem el Vallès Oriental. Anem a dinar a la Fonda Europa de Granollers, establiment que serveix menjars des de 1771. A ben pocs dels que llegiu aquesta ressenya no us sonarà el nom.
Parlant de la pasta: no hi domina cap sabor especial. Ens diuen que la hidraten fins a tenir la fermesa que necessita l'embolicat del farcit.
La temperatura del producte és perfecta per començar a queixalar.
El gratinat que corona els canelons és impecable. Formatge fos i dauradet en el punt just.
La beixamel del plat la trobem amb la quantitat i textura adequada per no embafar.
A nosaltres en sembla un xic salada (sempre segons el nostre paladar).
Hem preguntat pel farcit. Atenció: rosteixen galta de vedella, costella de porc, cansalada, pollastre i fetge, amb la proporció que tenen establerta de sempre, amb ceba, all i un punt de pastanaga. Lliguen la farsa amb beixamel per aconseguir la textura que necessiten. Podeu observar que el resultat a simple vista ofereix un gran aspecte.
Conclusió:
El tastet d'avui ens ha sorprès agradablement. Ja veníem pensant a degustar un gran caneló, però de vegades, anar amb grans espectatives no és una bona idea. Per sort, avui l'hem encertat. A la Fonda Europa han conservat l'esència i el sabor tradicional amb una presentació innovadora. No s'han acomodat a la fama i serveixen un menjar que farà gaudir els canelonaires.
La nostra avaluació se situa a la banda alta de la forquilla, com es mereixen es canelons de la Fonda Europa:
Avaluació (de 0 a 10):
Presentació: 8,625
Beixamel: 7,25
Farcit: 8,375
Qualitat/Preu: 8,125
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada