Expectatives que no es compleixen. Canelons del Restaurant Rubell. Monistrol de Calders
*Tastet de Canelons de Catalunya #4
Dades tècniques:On: Rubell Restaurant
Quan: 26 de gener de 2020.
Àpat: Dinar.
Caneloners: Dos.
Nom al menú: "Canelons de la casa"
Descripció: -
Unitats per ració: Quatre.
Farcit: Carn
Preu: 10€
Anàlisi:
Recollim una de les propostes que ens vau fer via twitter el dia de la sortida en producció del perfil de twitter del blog. Agafem carretera i manta per, després d'una excursió per la zona, anar a dinar a Monistrol de Calders, El Moianès.
Ens porten quatre canelons en un plat de pisa blanc quadrat. És un restaurant que serveix una gran quantitat de canelons diària, que gratinen en safates grans i d'allà els posen als plats que van a taula.
Aquesta manera de cuinar els canelons fa que tinguis moltes possibilitats que no t'arribi suficient quantitat de gratinat, com així ha estat. De totes maneres, el gratinat està poc cuidat, sent una capa de formatge ratllat sec i cremat.
La beixamel no té gust de beixamel. Té gust de llet. La quantitat i textura és correcta, banyant els canelons de manera uniforme.
La temperatura en què arriben a taula és la ideal per menjar-te el primer caneló, però quan arribem a l'últim ja està massa fred, pel nostre gust.
El diàmetre del caneló té una forma molt bona, s'aproxima al cercle. El mèrit el té el farcit, perquè la pasta està massa cuita, amb poca consistència, i per si sola no té gust de res.
Arribem al cor del caneló i segueix la línia dels altres ingredients. L'hem trobat insípid. Apretem el personal de sala i ens expliquem que "hi posen de tot", però que bàsicament és vedella i hi afegeixen els darrers daus dels pernils que ja no poden servir en talls.
Conclusió:
Estem decebuts. Veníem amb grans espectatives que havien augmentat després de la vehemència i el secretisme dels professionals de sala. Els canelons que serveixen al restaurant Rubell (i que constatem que surten com a xurros de la cuina), potser tenen molta fama i els canelonaires venen expressament a menjar-ne, però la gran producció que fan diàriament ha repercutit en la seva qualitat i avui en dia no són els que haurien estat an el seu dia. Però això ja és una hipòtesi sense fonament.
La puntuació no té més remei que ser baixa, en consonància amb la nostra experiència canelonil d'avui:
Avaluació (de 0 a 10):
Presentació: 5
Beixamel: 4,75
Farcit: 5,75
Qualitat/Preu: 5
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada