Comença la recerca dels "Canelons de Catalunya"

Canelons de Catalunya es crea perquè teníem una necessitat i l'havíem de satisfer.

Aquest projecte neix perquè els amants dels canelons estàvem orfes d'informació per poder decidir on cruspir-nos i gaudir d'uns bons canelons.

Farts de fer cerques infructuoses a internet, xarxes vàries i revistes especialitzades, hem decidit explorar el món de la cuina del caneló per posar-la a l'abast de tothom. Els tastarem i us explicarem la nostra experiència canelonil.

Publicarem en aquest blog (que també disposa d'un perfil a Twitter i un a Instagram) la informació i la nostra opinió de cada tast. No som professionals de la informàtica ni de la comunicació gastronòmica, però prometem sinceritat, passió i bon humor.

Ens agradria que els canelonaires ens ajudeu a localitzar (i tastar) canelons de Catalunya de qualsevol tipus: els de sempre, els de l'àvia, els del pare, els de la fonda de tota la vida, els innovadors del "gastrobistró", els del menú dels dimecres del bar de sota casa, els de la rostisseria del barri, els del taller de cuina, els de carn, els de peix, els de bolets, els de verdures, els d'escuma de mar o els de fum de carn d'olla.

Us demanem que, sense vergonya, ens feu arribar les vostres recomanacions que ens facin descobrir, a tots, la cuina de canelons que es fa al nostre país.

Esperem que us agradi.

Salut i bons aliments.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Canelons que no són el que semblen. Rostisseria Mòbil Chica 'El rey del pollo' . Mercat de Riells

"Canelons can Gaig". Els canelons més mediàtics al llarg dels anys

Els canelons de sempre de rostit ben cuidats i cuinats. Restaurant Trull d'en Francesc. Boadella d'Empordà.