Criteris de tast

En què ens fixem quan fem un tast ?

Les nostres degustacions són complentament subjectives. Som, de moment, quatre caneloners i no fem els tasts tots junts. Cadascú té una opinió diferent que mirem de fer constar a les entrades.

Intentem esbrinar coses sobre l'elaboració del plat per explicar-vos-les.

Comentem les propietats organolèptiques que percebem: sabor, textura, olor, color o temperatura, en:

  • La presentació del plat. Descripció gràfica.
  • El formatge i el gratinat. Tipus de formatge i aspecte del gratinat
  • La beixamel
  • La pasta. Tipus i grau de cocció
  • El farcit.  Ingredients, aspecte.

Fem una conclusió amb un resum curt del que destaquem del tast i una valoració quantitativa, tan poc científica com emocional, que esperem que generi mooolta controvèrsia ;)

Canelons de Catalunya és un projecte col·laboratiu, per tant, us demanem que ens feu arribar suggeriments i apunts si trobeu a faltar alguna cosa o que hi sobra alguna altra.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Canelons que no són el que semblen. Rostisseria Mòbil Chica 'El rey del pollo' . Mercat de Riells

"Canelons can Gaig". Els canelons més mediàtics al llarg dels anys

Els canelons de sempre de rostit ben cuidats i cuinats. Restaurant Trull d'en Francesc. Boadella d'Empordà.