Criteris de tast
En què ens fixem quan fem un tast ?
Les nostres degustacions són complentament subjectives. Som, de moment, quatre caneloners i no fem els tasts tots junts. Cadascú té una opinió diferent que mirem de fer constar a les entrades.Intentem esbrinar coses sobre l'elaboració del plat per explicar-vos-les.
Comentem les propietats organolèptiques que percebem: sabor, textura, olor, color o temperatura, en:
- La presentació del plat. Descripció gràfica.
- El formatge i el gratinat. Tipus de formatge i aspecte del gratinat
- La beixamel.
- La pasta. Tipus i grau de cocció
- El farcit. Ingredients, aspecte.
Fem una conclusió amb un resum curt del que destaquem del tast i una valoració quantitativa, tan poc científica com emocional, que esperem que generi mooolta controvèrsia ;)
Canelons de Catalunya és un projecte col·laboratiu, per tant, us demanem que ens feu arribar suggeriments i apunts si trobeu a faltar alguna cosa o que hi sobra alguna altra.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada