Canelons tradicionals que venen a casa. Cannelonia. Barcelona

*Tastet de Canelons de Catalunya #15

Canelons de confinament #2



Dades tècniques:

On: Cannelonia (Encarregues 24h. abans i els porten a casa)
Quan: 23 d'abril de 2020. 
Àpat: Dinar.
Caneloners: Dos.
Nom al menú"Canelons tradicionals de l’àvia amb beixamel"
Descripció: Informació addicional a la seva carta de la botiga on line
Unitats per ració: (tres, sis o dotze).
Farcit: Carn
Preu: 9,90 € (sis) + 5 € despeses d'enviament


Anàlisi:
Aquest tastet es va fer abans de l'inici de la desescalada. Cinc setmanes des de l'estat d'alarma. Confinats. Cinc setmanes sense sortir de casa excepte per l'imprescincible. Més de cinc setmanes sense menjar canelons! És el dia de Sant Jordi. Un Sant Jordi que no oblidarem mai per les circumstàncies...per sort tenim salut, però voliem que fos una mica especial.

No acostumem a encarregar menjar a domicili aquests dies, però avui hem fet una excepció. Tenint Cannelonia al punt de mira, sobretot des d'una recomanació que ens va fer a l'Instragram @jjbote, encarreguem dues racions (3+3) dels "tradicionals de l'àvia" que posa a la seva carta amb beixamel clàssica.

Porten els canelons en safata d'alumini, perfectament tancada i, a priori, amb les condicions sanitàries correctes (missatger amb guants i mascareta). En destapar-los, veiem que la quantitat de formatge a gratinar és escassa. N'afegim un xic més.

Al web hi ha les instruccions per al cuinat: al forn a 180 graus uns 15 minuts i després gratinar al gust. Retirem quan aconseguim el nostre daurat preferit.

Fem el nostre unboxing per emplatar. L'aspecte és molt atractiu. 

La beixamel té una textura molt correcte i la quantitat unta perfectament els canelons sense ser embafadora. Tot i que s'hi nota la nou moscada, té un sabor potser massa neutre.

Són uns canelons més llargs que els clàssics, La pasta, informen, és fresca amb un 12% d'ou. Està cuita al dente.

El farcit, tot i que especifiquen que hi ha un 40% de Carn (porc, vedella i pollastre), llet de vaca, ceba, pastanaga...nosaltres només hi notem el pollastre. S'ha de dir que es una farsa molt natural i està molt trinxat. Té un sabor poc definit.


Conclusió:
Són uns canelons que és difícil que no agradin. Potser també és el seu hàndicap...que tenen un gust "apte per a tots els públics", massa neutre. Pensant en què són els "tradicionals de l'àvia" esperàvem un rostit amb tota la seva potència i un farcit contundent amb una integració equilibrada amb la beixamel i la pasta.

Tastarem més endavant altres propostes més innovadores que tenen a la carta. Treballen amb qualitat i competència i segur que ens sorpendran.


Avaluació (de 0 a 10):
Presentació: 6,75
Beixamel: 7,25
Farcit: 7,5
Qualitat/Preu: 8



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Canelons que no són el que semblen. Rostisseria Mòbil Chica 'El rey del pollo' . Mercat de Riells

"Canelons can Gaig". Els canelons més mediàtics al llarg dels anys

Els canelons de sempre de rostit ben cuidats i cuinats. Restaurant Trull d'en Francesc. Boadella d'Empordà.